Vandaag de dag is mobiele telefonie niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel particulier als zakelijk. Iedereen is altijd en overal snel bereikbaar. En dankzij de komst van de smartphone is de mobiele telefoon zelfs een draagbaar kantoor geworden.

Wij bieden zakelijke én particuliere simkaarten met de mogelijkheid van voicemail to e-mail. Voicemailberichten worden automatisch naar een gekoppeld e-mailadres gestuurd. Elke simkaart kan bovendien twee telefoonnummers bevatten. Ook kunnen we een simkaart koppelen aan een VoIP-systeem!

Naast al deze functionaliteiten bieden wij onze eigen QlickITMobiel-app, waarmee je 24/7 inzage hebt in het actuele verbruik van je databundel. Ook zijn doorschakelingen hier te regelen.

Bestel je meerdere abonnementen onder één klantnummer? Dan bundelen we deze abonnementen. Elke abonnement heeft een eigen databundel. De grootte van deze bundel wordt ook nog eens in een gezamenlijke pot gestopt. Wanneer een abonnement over zijn bundel heen gaat, zal deze Gb’s pakken uit de groepsbundel zodat je nooit zonder data zit. Zeker bij grote groepen is dit héél erg interessant!

Wij bieden meerdere abonnementen met verschillende bundels. Klik op onderstaande knop om meteen te bestellen of eerst onze bundels te bekijken.

€ 30,00